Promocija novog CD-a Cuneta Gojkovića sa ćerkama u Studiju M

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2020, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija novog CD-a Cuneta Gojkovića sa ćerkama u Studiju M

Promociju novog CD-a Predraga Gojkovića Cuneta sa ćerkama "K`o lepi san“, u izdanju PGP RTS, održaće se u četvrtak, 30. januara u 18 sati, u novosadskom Studiu M.

Ovaj poseban projekat pokrenuo je novosadski advokat Vladimir Vava Horovic, veliki poštovalac rada Cuneta Gojkovića, koji je pred smrt pevača, u jednom njegovom intervjuu pročitao da mu je žao što nikada ništa nije snimio sa svojim ćerkama, Natašom i Katarinom. Odatle je potekla ideja o izdavanju albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << "K`o lepi san“.

Ćerke poznatog pevača narodne muzike, izdale su ovaj album, na kojem su uz asistenciju muzičkog producenta Aleksandra Dujina, na Cunetovu postojeću muziku snimile vokale, čime su kako kažu, trajno ovekovečile očeve želje.

"Reč je o neobičnom umetničkom eksperimentu, koji u sferi muzičkih izdanja predstavlja jedinstven pionirski poduhvat. Ovim albumom smo Nataša i ja trajno ovekovečile ispunjenje očeve želje i s radošću ćemo je podeliti sa svima koji slave život i ljubav, u svim njenim oblicima i cene značaj muzike za kvalitet naših života“ kaže Katarina.

Gosti na promociji biće: Vladimir Horovic Vava – autor projekta Katarina Gojković - glumica Vladimir Graić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.