Promocija Peščane hronike u Kolarčevoj zadužbini

Izvor: Art-anima.com, 19.Nov.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija "Peščane hronike" u Kolarčevoj zadužbini

Nakon niza izuzetno uspešnih promocija, roman "Peščana hronika" Pavla Zelića biće predstavljen u prestižnoj ustanovi kulture, Kolarčevoj zadužbini, u četvrtak 21. novembra 2013. godine, s početkom u 19.30.

O knjizi će, pored autora, govoriti recenzent romana, istoričar Predrag J. Marković, i književni kritičar Mladen Vesković. Ulaz na promociju je slobodan.

"Peščana hronika" donosi priču o najvećem zlu iz najstrašnijeg vremena koje progoni novi grad, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << je i sam snoviđenje niklo iz močvara i peska. A sve to ispričano pomoću pedantne istorijske rekonstrukcije.

Pavle Zelić (1979) po zanimanju je diplomirani farmaceut. Autor je zbirke priča "Poslednja velika avantura" i scenarista stripa "Družina Dardaneli". 2007. godine je uredio zbirku priča erotske fantastike "Ugriz strasti". Piše filmsku i književnu kritiku i eseje za štampane i onlajn časopise.
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.