Programi Kulturnog centra Novi Sad u vreme pandemije (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2021, 14:24

Programi Kulturnog centra Novi Sad u vreme pandemije (AUDIO)

O programima i posećenosti zbivanjima Kulturnog centra Novog Sada u uslovima pandemije, za Radio Novi Sad govorio je njegov direktor i glavni i odgovorni urednik Bojan Panaotović.

"Imali smo svojevremeno i kompletan onlajn džez festival na fejsbuk profilu Novog Sada i na Youtube kanalu i instant festival uživo sa posetiocima u Kineskoj četvrti" rekao je za Radio Novi Sad direktor i glavni i odgovorni urednik Kulturnog centra Novi Sad Bojan Panaotović.

To se pogodilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa vremenom kada su mere to dopuštale, kao što se program odvijao decenijama unazad, dodao je.

"Što se tiče izložbi, Prose fest koji se tradicionalno održava i svih ostalih naših aktivnosti, sve je održavano onlajn i publika je bila veoma zadovoljna" rekao je Panaotović.

Filmski program teče uživo, sa publikom uživo.

"Naš tribinski program koji je veoma popularan, beleži u poslednjih nekoliko meseco oko 650 hiljada pregleda mesečno, na našem Youtube kanalu. Tribine katoličkog teologa i istoričara Gorana Šarića sa Rijeke imaju u poslednjih nekoliko meseci preko 200 hiljada pregleda" sa ponosom je istakao sagovornik.

"Preveli smo mnoga od tih predavanja, ne samo njegovih već i Ognjena Karanovića, i Milorada Vukašinovića na engleski jezik i gledaju nas ljudi ne samo sa našeg govornog područja već i širom sveta" zaključio je Panaotović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.