Princ Čarls prokomentarisao seriju Kruna: Nisam ni blizu onoga kako su me prikazali

Izvor: B92, 16.Avg.2022, 21:44

Princ Čarls prokomentarisao seriju "Kruna": "Nisam ni blizu onoga kako su me prikazali"

Netfliksova hit serija "Kruna" prikazuje se već četiri sezone, kroz koje je princ Čarls prikazan kao vrlo povučen, ali i izuzetno nesiguran naslednik. Dosad nije želeo da govori o seriji i mišljenje o njoj držao je za sebe, ali sad je ipak progovorio.

Tokom svog boravka u Škotskoj, kada je stigao na otvorenje parlamenta, princ Čarls šalom je započeo svoj govor.

"Pozdrav svima, želim vam reći da nisam ni blizu onoga kako su me prikazali na Netfliksu", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Čarls i tom izjavom odmah privukao pažnju okupljenih, piše "Daily Mail".

Trenutno se snima šesta sezona "Krune", a peta bi uskoro trebalo da krene sa prikazivanjem na malim ekranima. U trećoj i četvrtoj sezoni Čarlsa glumi Džoš Okonor, a u narednim sezonama glumiće ga Dominik Vest.

Inače, upućeni izvori tvrde da veliki deo britanske kraljevske porodice prati seriju koja prikazuje njihov život i vladavinu. Vojvotkinja Kamila jednom prilikom je rekla da je upućena u radnju serije.

Serija je dosad izmamila brojne pozitivne reakcije filmskih kritičara, a obožavana je i među publikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.