Prijateljica pustila lažnu vest o smrti glumice: Preživela moždani udar i komu, ali njeno srce je ipak stalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:58

Prijateljica pustila lažnu vest o smrti glumice: Preživela moždani udar i komu, ali njeno srce je ipak stalo

Samo godinu dana pre konačnog odlaska.

Hrvatska pozorišna, televizijska i filmska glumica i pevačica, makedonskog porekla, Kostadinka Velkovska, preminula je u nedelju.

Mama je preminula u nedelju uveče u stračkom domu - potvrdio je za "24sata" njen sin Nikola.

Kostadinka je izdahnula u 76. godini.

Pojavljivala se u seriji "Bitange i princeze" gde je igrala sudiju, u seriji "Zakon!" gde je igrala ulogu Jagode, filmovima "Bravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maestro", "Zločin u školi" i drugim.

Podsetimo, prošle godine u javnosti se pojavila vest da je Kostadinka Velkovska preminula nakon brojnih zdravstvenih problema. U medije tu informaciju je pustila prijateljica umetnice.

- Stanje je nepromenjeno, teško i neizvesno. Ona se nalazi na Rebru, na neurologiji, a 10. jula je imala moždani udar i stanje je od tada nepromenjeno. Nije pri svesti - rekla je njena snaja tada.

Prijateljica koja je podelila netačnu informaciju, kasnije se oglasila:

- Dragi prijatelji upravo me zvala snaha od Kostadinke. Ona nije otišla zauvek, već je zaspala i u komi je. Žao mi je što ste drugačije shvatili moju objavu. Bila sam jako tužna dok sam pisala objavu. Kosta mi je bila velika prijateljica....koleginica, saradnica. Kosta, veliki si borac, izdrži, probudi se i podari nam tvoj prekrasni osmeh. Svi te jako volimo...Obećala sam ti da ćemo zajedno da provedemo starost. Ne smeš otići - napisala je ona tada.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.