Prevario je publiku koja ga je ubrzo sahranila u komentarima: On je folirant koji samo otvara usta

Izvor: B92, 21.Avg.2016, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevario je publiku koja ga je ubrzo "sahranila" u komentarima: "On je folirant koji samo otvara usta"

Pevač Džastin Biber je gotovo uvek na meti medija i publike.

Biber je nastupio nastupio na “V“ festivalu u Velikoj Britaniji, ali mnogobrojni fanovi koji su došli na njegov nastup, otišli su kući razočarani.

Malo sam mamuran, neću da lažem, ali se provodim kao nikad u životu. Vi Britanci ne volite folirante i ja to poštujem“, kazao je Biberče u toku nastupa.

Govori između pesama su bili entuzijastični, ali pevanje nije. Džastin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je najveći deo koncerta samo otvarao usta i to su svi primetili.

Posetioci koncerta odmah su reagovali na Tviteru kako bi iskazali nezadovoljstvo. S obzirom na cenu karte koja za nastupe većih zvezda može da pređe preko 70 evra, publika očekuje da pevač barem peva na koncertu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.