Pretesan im dom od 5 hiljada kvadratnih metara: Poznati bračni par kupuje novu kuću

Izvor: B92, 05.Dec.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretesan im dom od 5 hiljada kvadratnih metara: Poznati bračni par kupuje novu kuću

Iako žive na luksuznom imanju u Los Anđelesu čija površina zauzima više od pet hiljada metara kvadratnih, rešili su da promene svoj dom i to iz gotovo neočekivanog razloga.

Poznati fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija shvatili su da im je sadašnji dom, na koji su utrošili 14 miliona dolara, pretesan. Da bi u potpunosti mogli da uživaju potrebno im je da na svom imanju imaju fudbalsko igralište.

“Nemaju mesta za fudbalsko igralište pa dečaci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moraju da idu kod Gordona Remzija kada žele da igraju fudbal”, rekao je izvor blizak Bekamovima.

On je još dodao da poznati par traži kuću koja će zadovoljiti sve njihove kriterijume.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznati bračni par kupuje novu kuću

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2016

Iako žive na luksuznom imanju u Los Anđelesu čija površina zauzima više od pet hiljada metara kvadratnih, riješili su da promijene svoj dom i to iz gotovo neočekivanog razloga...Poznati fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija shvatili su da im je sadašnji dom, na koji su utrošili 14...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.