Preslušajte novi Bistro na rubu šume

Izvor: B92, 02.Sep.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preslušajte novi "Bistro na rubu šume"

Kompilacija regionalnih bendova "Bistro na rubu šume" stigla je do svog trećeg izdanja, koje je od danas dostupno za besplatno preuzimanje na bandcamp stranici projekta.

"Bistro na rubu šume serija je kompilacija kojima je cilj okupiti na jednom mjestu barem dio trenutno aktualne glazbe iz regije, a koju smatramo vrijednom pažnje. Pošto je ekipa koja gura ovaj projekt na neki način grupirana oko onoga što se voli stavljati pod zajednički nazivnik "kantautorske glazbe", to >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su i autori i izvođači predstavljeni na kompilacijama uglavnom iz te sfere, iako se na svakoj kompilaciji nađe i poneki izlet u neked druge pravce." "Nakon probijanja leda s VOL1 prvog maja ove godine, te razigranije i eksperimentalnije ljetne VOL2 (prvog jula), s prvim septembrom predstavljamo vam i ovo sjetnije, snenije jesensko izdanje kompilacije odnosno Bistro na rubu šume - VOL3."

U društvu uglednih bendova i solista iz regiona našli su se i dve srpske muzičarke - Anita Iličić i Ana Ćurčin.Vol 3. by Bistro na rubu šume

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preslušajte novi "Bistro na rubu šume"

Izvor: B92, 02.Sep.2013

Kompilacija regionalnih bendova "Bistro na rubu šume" stigla je do svog trećeg izdanja, koje je od danas dostupno za besplatno preuzimanje na bandcamp stranici projekta..."Bistro na rubu šume serija je kompilacija kojima je cilj okupiti na jednom mjestu barem dio trenutno aktualne glazbe iz regije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.