Preminuo rok muzičar Greg Alman

Izvor: Blic, 27.Maj.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo rok muzičar Greg Alman

Greg Alman, jedan od osnivača benda "Alman Braders", preminuo je iznenadno danas u 69. godini, javio je njegov publicista, a prenosi "Raša tudej".

"Uz veliku tugu javljamo da je Greg Alman, jedan od osnivača benda "Alman Brothers Band" mirno preminuo u svojoj kući u Savani, Džordžiji", navedeno je u saopštenju.

It is with deep sadness we announce that Gregg Allman, a founding member of The Allman Brothers Band, passed away peacefully at his home pic.twitter.com/8g0pAT3kky
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Lider bena "Alman Braders", rođen u Nešvilu, bio je autor mnogih hitova kao što su "Midnight Rider", "Whipping Post", "Ramblin' Man", javio je AP.

My heart breaks today at the passing of soul brutha Gregg Allman. Blessings and peace to all the Allman family. - KU

Alman je otkazao deo prošlogodišnje turneje, a u avgustu je objavio da je pod nadzorom lekara zbog "ozbiljnih zdravstvenih problema".

Inače, njegov brat Dvejn s kojim je Greg i osnova bend preminuo je 1971. godine, neposredno nakon što su se proslavili, podseća "Raša tudej".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Greg Olman, pevač benda Allman Brothers

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2017

Ameriki pevač, muzičar i tekstopisac Greg Olman, suosnivač benda Allman Brothers, preminuo je u 69. godini, potvrdio je portparol benda za magazin Rolling Stone...Olman je “preminuo mirno u svom domu u Savani, Džordžija”, stoji u zvaničnom saopštenju postavljenom na veb-stranici muzičara...“Greg...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.