Izvor: SEEcult.org, 12.Feb.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Vitni Hjuston

Američka pevačica i glumica Vitni Hjuston (Whitney Houston) preminula je 11. februara u 49. godini u Los Anđelesu, uoči žurke povodom dodele nagrada Gremi. Beživotno telo Hjustonove pronađeno je kadi u njenoj sobi u hotelu “Hilton” na Beverli Hilsu, u kojem je odsela kao gost jedne od žurki uoči dodele nagrada Gremi. Uzrok smrti nije poznat, ali je policija saopštila da nema indicija da je u pitanju krivično delo, preneli su američki mediji.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umrla pjevačica Vitni Hjuston

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2012

LOS ANĐELES - Poznata američka pjevačica i glumica Vitni Hjuston umrla je u Los Anđelesu u 48. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Vitni Hjuston pronašli mrtvu, udavila se u kadi? (Video)

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2012

Kad su bolničari došli u hotel beživotno tijelo pjevačice bilo je izvađeno iz kade pa će se tek nakon autopsije znati uzrok smrti. U sobi su pronašli puno lijekova.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Preminula Vitni Hjuston

Izvor: VOA, 12.Feb.2012

Dobitnica muzičkih nagrada „Gremi“ i filmska glumica Vitni Hjuston, pronađena je mrtva u hotelu Beverli Hilton uLos Anđelesu

Nastavak na VOA...

Adel osvojila šest Gremija

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2012, 09:34

Britanska soul pevačica Adel sa šest priznanja bila je apsolutni pobednik 54. dodele muzičkih nagrada Gremi na ceremoniji u Los Anđelesu koja je protekla u znaku Vitni Hjuston, preminule dan ranije na Beverli Hilsu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.