Izvor: SEEcult.org, 30.Jun.2019, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula Borka Pavićević

Dramaturškinja Borka Pavićević, osnivačica i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju (CZKD), mirovna aktivistkinja, kulturna radnica i kolumnistkinja, preminula je u Beogradu u 72. godini. Borka Pavićević preminula je u noći između 29. i 30. juna oko pola sata nakon ponoći, saopštio je CZKD. Datum i vreme kremacije i komemoracije u CZKD-u biće naknadno objavljeni.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Borka Pavićević

Izvor: VOA, 30.Jun.2019

Borka Pavićević, dramaturškinja, osnivačica i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju (CZKD), mirovna aktivistkinja, kulturna radnica i kolumnistkinja, preminula je u Beogradu, saopštio je CZKD. U Ateljeu 212, u dramaturškom odeljenju, radila je deset godina (1970-1981), a u Bitefu 20...

Nastavak na VOA...

Preminula Borka Pavićević, dramaturg i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2019

Dramaturg i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju Borka Pavićević preminula je noćas u Beogradu u 72. godini, saopšteno je iz Centra za kulturnu dekontaminaciju...Rođena je 1947. godine u Kotoru, a dramaturgiju je diplomirana 1971. godine na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminula Borka Pavićević

Izvor: Danas, 30.Jun.2019

Dramaturškinja i direktorka Centra za kulturnu dekontaminaciju Borka Pavićević preminula je noćas u Beogradu, saopštio je CZKD. Članak Preminula Borka Pavićević se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.