Premijera filma Veridba 22. jula

Izvor: B92, 20.Jul.2009, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma Veridba 22. jula

Sajt Kultura B92 i distributerska kuća "Taramount" poklanjaju vam elegantan crveni ženski ručni sat sa motivima iz filma "Veridba" čija je premijera zakazana za 22. jul u bioskopu "Ster" (Delta city).

Sve što treba da uradite da osvojite ovaj sat je da nam pošaljete mejl - Dobitnica je obaveštena


Ovu romantičnu komediju režirala je Ana Flečer, koju je u ovoj priči privukao element komedije.

„Mnogo volim komediju, ona mi je u srži," >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kaže Ana Flečer. „Komedija me čini najsrećnijom. Nakon što sam režirala „Uhvati ritam", moj cilj je bio da uradim jednu komediju. Ali ne možete tek tako uskočiti u to. Morate prvo malo da se dokažete." Flečerova se dokazala sa romantičnom komedijom iz 2008. godine „27 haljina".

„Sandra Bulok je ženski genije za komediju. Niko joj nije dorastao. Oduševljena sam njenim profesionalizmom, talentom, umom i smislom za humor. I Rajan Rejnolds je potpuno jedinstven – kombinacija Džeka Lemona i Čevi Čejsa," kaže Ana Flečer.

Lik koji Sandra Bulok igra - Margaret - je uspešna direktorka izdavačke kuće kojoj preti deportacija u rodnu Kanadu. kako bi sprečila deportaciju objavljuje da je verena za svog asistenta Endrua (Rajan Rejnolds), koji o tome nema pojma i koga ona već godinama maltretira. On pristaje da učestvuje u toj prevari, ali ima i nekoliko svojih zahteva.

Margaret i Endru odlaze na Aljasku kod njegove čudne porodice (Meri Stinburgen, Kreg T. Nelson, Beti Vajt), gde će se gradska devojka koja uvek drži sve konce u svojim rukama, naći u nizu komičnih situacija. Sa neočekivanim venčanjem i imigracionim službenikom koji im je za petama, Margaret i Endru će se nerado zavetovati da će se držati plana uprkos ozbiljnim posledicama.

U filmu još glume i Mejlin Akerman („27 haljina") kao Gertruda, živahna devojka koju je Endru ostavio kada je napustio Aljasku, dobinik nagrade Toni, Denis O’Her („Majkl Klejton") kao uporni imigracioni službenik i Oskar Nunjez, u ulozi nimalo egzotičnog egzotičnog plesača.

Posle premijere u bioskopu ovaj film će od 23. jula biti na redovnom repertoaru bioskopa Ster Cinemas, Roda, Tuckwood, Kolosej i Dvorana Doma sindikata.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.