Premijera filma Ustanička ulica 13. marta

Izvor: Kontra magazin, 31.Jan.2012, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma ''Ustanička ulica'' 13. marta

Premijera filma Ustanička ulica biće održana 13. marta 2012. godine u Sava Centru. Mladi tužilac Dušan (Gordan Kičić) dobija slučaj koji mora da drži u najvećoj tajnosti. Naizgled zatvoren i skoro zastareli predmet koji mu daje šef (Rade Šerbedžija) iz korena menja njegov život. Svedoka nema, a dokazi su nepotpuni. Dušan je odlučan i istrajan u potrazi za istinom. Tragovi postaju sve jasniji i velike tajne se obelodanjuju posle mnogo godina. Sasvim slučajan, ali i sudbonosan susret, dovodi ga do čoveka koji se već dugo krije pod lažnim imenom (Uliks Fehmiu). Međutim, Dušan istovremeno shvata da više nikome ne može da veruje. Iza svakih vrata krije se nova tajna, a i najbliži saradnici, na čelu sa šefom, postaju sumnjivi i naizgled umešani u ceo slučaj. Snimanje filma Ustanička ulica u produkciji Filmkombajna počelo je 13. aprila 2011. godine. Tokom 42 snimajuća dana, odnosno sedam nedelja, na lokacijama u Beogradu (Institut za ispitivanje materijala – IMS, Klinički Centar Srbije, dnevna bolnica Narodni front, Specijlani sud, stan u Palmotićevoj...), Vojvodini i Golupcu, snimljeno je više od 50 sati materijala. Film je završen u roku, a poslednja klapa pala je 4. juna u ranim jutarnjim satima.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Ustanička ulica" stiže u martu

Izvor: Mondo, 31.Jan.2012

Premijera filma biće održana 13. marta u Centru "Sava".

Nastavak na Mondo...

Film Ustanička ulica od marta u bioskopima

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2012

Premijera filma biće održana 13. marta u Centru 'Sava'.. . Ostvarenje 'Ustanička ulica' u režiji Miroslava Terzića, po scenariju Đorđa Milosavljevića i Nikole Pejakovića, biće premijerno prikazano u martu.. Mladi tužilac Dušan (Gordan Kičić) dobija slučaj koji mora da drži u najvećoj...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.