Predstavila se nova koncertna agencija Lajn ap

Izvor: S media, 03.Sep.2009, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavila se nova koncertna agencija "Lajn ap"

U galeriji "Ozon" danas se predstavila nova beogradska, nedavno osnovana, koncertna agencija "Lajn ap", koja će svoje aktivnosti započeti organizovanjem koncerta Cesarie Evore 6. oktobra u Centru "Sava".

Evora, pevačica toplog melanholičnog glasa, poznata kao "bosonoga diva sa Zelenog rta", čija muzika predstavlja presek portugalskog fada i brazilske sambe, nastupiće u Beogradu posle četiri godine, gde će predstaviti svoj novi album "Rogamar".

Ulaznice za koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pevačice, koja je svoj prvi album objavila sa 47 godina, a sada je porede sa velikim umetnicama Bili Holidej, Edit Pjaf i Amalijom Rodrigez, naći će se u prodaji od sutra po ceni od 1.600, 2.000 i 2.500 dinara.

Predstavnici agencije "Lajn up" najavili su i dva koncerta velike zvezde bivše Jugoslavije, hrvatske pevačice Josipe Lisac i ponovno gostovanje čuvenog engleskog muzičara Krisa Rije .

Lisac će nastupiti 28. oktobra u Centru "Sava" i sutradan u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, dok će Ria, koji je prošle godine održao koncert u Beogradskoj areni, ovoga puta predstaviti svoj novi album u intimnijem prostoru dvorane Centra "Sava" 5. februara.

Kako je Tanjugu objasnila direktorka "Lajn ap"-a Milica Šaranović agencija je osnovana sa ciljem da doprinese bogatijoj kulturnoj ponudi Srbije i omogući gostovanja svetskih zvezdi koje, veruje, domaća publika željno očekuje da vidi.

Već su u toku pregovori sa velikim svetskim zvezdama, čija imena Šaranovićeva nije želela da otkrije dok ne budu potpisani ugovori.

"I ubuduće naša praksa će biti da najavljujemo samo ono što pouzdano znamo da će se ostvariti, kako ne bismo došli u situaciju da demantujemo najave koncerata ili ih otkazujemo, a publika će time biti sigurna da svaki najavljeni dogadjaj u našoj organizaciji zasigurno će biti i održan", kazala je Šaranovićeva.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.