Praznični Ladies night povodom filma One su bombe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2019, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznični Ladies night povodom filma "One su bombe"

Pretpraznična euforija odavno je zavladala bioskopom Arena Cineplex a pravoj prazničnoj atmosferi doprineće prednovogodišnje tematsko veče Ladies night, koje je zakazano za četvrtak, 26. decembar u 20 časova! 

Povodom hit trilera "One su bombe“ sa fantastičnim Nikol Kidman, Šarliz Teron i Margo Robi u glavnim ulogama, u Areni Cineplex organizovano je piće dobrodošliceza svakog posetioca i pregršt poklona za najsrećnije, u skladu sa novogodišnjom atmosferom. Za "novogodišnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << paketiće“ koji će otići u ruke najsrećnijih posetilaca tokom izvlačenja, pobrinuće se Unitech koji će darovati razne preparate za kosu prestižnog brenda Alter ego ,beauty studio Genesis koji će obradovati dame raznim tretmanima isalonlepote Loft Parrucchieri by Petar Kostić koji će pokloniti nekoliko tretmana lepote i šminkanje.

Kraj godine dočekujemo uz željno iščekivani triler "One su bombe (Bombshell)“, sa hrabrim i odlučnim ženama u glavnim ulogama. Jedan od naiščekivanijih filmova godine zasnovan je na stvarnom skandalu i prikazuje tri žene američke televizije Fox News kako se pripremaju za borbu protiv seksualnog uznemiravanja. Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara nominovana Margo Robi donose nam priču o ženama koje su srušile moćnog zlostavljača.

Radnja prati novinarku Grečen Karlson koja se priprema da pokrene sudski proces protiv Rodžera Ejlsa, glavnog čovjeka televizije Fox News. U isto vreme, mlada producentkinja Kajla dobija posao u ovoj TV kući i ubrzo na svojoj koži otkriva ličnu i profesionalnu cenu napredovanja, kad joj Ejls u šifriranoj poruci kaže da mora dokazati "lojalnost“ ako želi da uspe u poslu. Ejls je, naime, godinama bez posledica seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. "One su bombe" daje detaljniji prikaz cele te morbidne istinite priče.

Trejler filma:



Karte su u prodaji!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.