Pozorište lutaka: Moj Pinokio

Izvor: GledajNapred, 17.Maj.2011, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorište lutaka: "Moj Pinokio"

   
Moj Pinokio    
POZORIŠTE. - U Beogradskom dramskom pozorištu (Mileševska 64a), 19. maja (19.00) gostovaće Trupa Žan-Pjer Lesko sa predstavom "Moj Pinokio" (6+). Predstava će biti odigrana na francuskom sa usmenim prevodom na srpski, a traje 70 minuta. Cena ulaznice je 200 dinara.

Reditelj i scenograf Žan-Pjer Lesko adaptirao je klasik Karla Kolodija, pa je Pinokio krhko, osećajno, naivno biće, koje će morati da prevaziđe mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << životne prepreke koje će ga radikalno izmeniti. Francuz postavlja na scenu priču o lutku koji se kreće među senkama i dekorom od papira, okružen čarolijama. Animirane i obojene projekcije daju širinu i magiju likovima iz ove bajke. (Ah Neša)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.