Pozorišna predstava u bioskopu Kolosej

Izvor: Mondo, 27.Maj.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozorišna predstava u bioskopu Kolosej

Predstava "Izdaja" inspirisana delom Harolda Pintera večeras u bioskopu.

Autorski projekat grupe glumaca "Izdaja", inspirisan delom "Prevara" Harolda Pintera, biće premijerno izveden večeras u u jednoj od sala multipleksa "Kolosej" u centru "Ušće".

Pozorišnu predstavu u neuobičajenom prostoru pripremili su glumci Milena Đorđević, Miloš Đorđević, Milan Kovačević i Dragan Marinković.

Reč je o ljubavnoj komediji koja otkriva sve nivoe odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << muškaraca i žena, od prijateljskih do ljubavnih. Bračni par ima zajedničkog ljubavnika. Svi sve "tajne" znaju, ali o tome ne govore.

U predstavi se, u skladu sa prostorom u kojem se igra, koristi dosta video materijala, kao i fotografije koje dopunjuju scenografiju.

Članovi ansambla kažu da su se okupili kako bi se bavili svojim poslom i borili za opstanak umetnosti, dok su pozorišta kao institucije u krizi.

Ulaznice koštaju 600 dinara, a reprize su najavljene za 10. i 24. jun.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.