Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro dece

Izvor: B92, 31.Dec.2016, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati reper bankrotirao po treći put: Nije mu lako sa 9 žena i 15-oro dece

Poznati reper DMX, čije je pravo ime Erl Simons zbog alimentacije koju isplaćuje svojoj deci, bankrot je proglasio i 2009. godine a u problemima je bio i 2013. godine.

Kontroverzni reper DMX je proglasio bankrot po treći put, a duguje skoro tri miliona dolara. On je do bankrota došao zato što svaki mesec isplaćuje alimentaciju za svoje 15-oro dece, koje ima sa ča devet različitih žena. On se sa tim bori već deset gdina.

On je pre nekoliko godina završio i u zatvoru jer je policija na njegovom imanju pronašla tri mrtva pit bula i nekoliko nenahranjenih pasa. Zbog zlostavljanja životinja on je tada osuđen na tri meseca zatvora.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.