Poznati glumac uskoro u Srbiji: Snima film o Beogradskom fantomu

Izvor: B92, 03.Dec.2020, 16:23

Poznati glumac uskoro u Srbiji: Snima film o Beogradskom fantomu

Glumac Aleks Petifer će režirati, ali i glumiti u novom akcionom trileru o čuvenom Beogradskom fantomu. Pored njega, u filmu će da glumi i Oliver Masuči.

Originalni scenario Davida Matilja zasnovan je na istinitoj priči.

Dok je bivši jugoslovenski predsednik Josip Broz Tito bio u zvaničnoj poseti Kubi 1979. godine, čovek poznat kao "Beogradski fantom" ukrao je beli porše i deset noći uzastopno vozio ulicama Beograda. Policiju je dovodio do ludila, a govori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se da je na hiljade ljudi svake večeri izlazilo da ga bodri.

Petifer je, inače poznat po ulogama u filmovima "Ja sam broj četiri" i "Poslednji svedok".

Trenutno je u toku kasting za glavnu žensku ulogu, a početak snimanja zakazan je za maj 2021. godine, prenosi portal Deadliner.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.