Povratak policajca sa Beverli Hilsa

Izvor: B92, 29.Maj.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak policajca sa Beverli Hilsa

Studio "Paramount" snimiće četvrti film serijala "Policajac sa Beverli Hilsa" a glavna uloga će i ovog puta biti poverena Ediju Marfiju.

Nakon odličnog starta novog filma o Indijani Džounsu, filmski studio „Paramount" odlučio je da udahne život poznatom serijalu „Policajac sa Beverli Hilsa", a u glavnoj ulozi ponovo će se naći Edi Marfi kao policajac iz Detroita Aksel Foli.

Studio se trenutno nalazi u pregovorima sa Bretom Ratnerom kome je ponuđena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uloga režisera novog ostvarenja.

Početak snimanja zakazan je za 2009. godinu, dok se premijera očekuje 2010. godine.

Produkcija novog filma poverena je Lorencu di Bonaventuri, dok Džeri Brukhajmer, koji je producirao sve dosadašnje nastavke, neće učestvovati u projektu.

Prvi film serijala „Policajac sa Beverli Hilsa" snimljen je 1984. godine, dok je poslednji, treći, deo svoju premijeru imao 1994. godine. Trilogija je širom svetav ostvarila ukupnu zaradu od 712 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.