Izvor: Studio B, 28.Dec.2010, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Ašhen Ataljanc

Balerina Ašhen Ataljanc najavila je da će posle 10 godina ponovo nastupiti na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu, predstavom "Songs", koja će biti izvedena 25. januara.

Ataljanc je, na konferenciji za novinare, rekla da će se u Narodno pozorište vratiti baletskom predstavom "Songs", u koreografiji Maura Bigosentia.

Ministar kulture Srbije Nebojša Bradić rekao je da to ministarstvo podržava značajne umetničke programe i nastoji da podrškom umenicima i projektima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koji doprinose afirmaciji umetnika učine kulturu vidljivijom i prisutnijom.

Za 2011. godinu imamo nekoliko dobrih ideja, planova i finansija, rekao je Bradić. Prema njegovim rečima, Ašhen Ataljanc je veliko ime i zvezda beogradskog baleta. Srećni smo što možemo da podržimo projekat koji je ona osmislila, naglasio je Bradić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povratak balerine Ašhen Ataljanc

Izvor: Blic, 28.Dec.2010

BEOGRAD - Balerina Ašhen Ataljanc najavila je danas da će posle 10 godina ponovo nastupiti na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu. ..Ataljančeva je rekla da će se u Narodno pozorište vratiti baletskom predstavom "Songs", u koreografiji Maura Bigosentia, koja će biti izvedena 25. januara...Ministar...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.