Poslednji film podbacio: Ništa od novog nastavka Transformersa?

Izvor: B92, 27.Maj.2018, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji film podbacio: Ništa od novog nastavka Transformersa?

Kompanija Paramaunt otkazala je objavljivanje datuma premijere najnovijeg filma o Transformersima.

Nastavak filma "Transformers: The Last Knight", koji je ostvario najnižu bioskopsku zaradu u istoriji franšize od 2007. godine, možda uopšte neće ugledati svetlost dana, piše Indepednent.

Naime, dok je budžet za poslednji film iznosio 217 miliona dolara, "Transformers: The Last Knight" doneo je bioskopskim blagajnama samo 605 miliona dolara.

Sedmi nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo je da ima premijeru u junu 2019, ali je odlučeno da umesto njega letnji hit bude biografski film o Eltonu Džonu "Rocket Man", u kojem glavnu ulogu tumači taron Egerton.

Ipak, publika bi u decembru ove godine trebalo da vidi spin-off epizodu posvećenu Bamblbiju, koju režira Trevis Najt. Radnja filma bavi se prvim susretom Autobota i ljudi za Zemlji.

Najveću zaradu - 1,12 milijardi dolara, do sada je ostvario treći nastavak, "Transformers: Dark of the Moon".

Loše je prošao i novi nastavak "Ratova zvezda" - "Solo: A Star Wars Story", koji je tokom prvog vikenda prikazivanja u SAD zaradio 114,2 miliona dolara. Reč je o najneisplativijem Diznijevom filmu koji pripada ovoj franšizi. Poređenja radi, njegov prethodnik "Rogue One: A Star Wars Story" zaradio je 155 miliona dolara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Možda ne bude nastavka "Transformersa"

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2018, 08:02

Kompanija Paramaunt otkazala je objavljivanje datuma premijere najnovijeg filma o Transformersima...Nastavak filma "Transformers: The Last Knight", koji je ostvario najnižu bioskopsku zaradu u istoriji franšize od 2007. godine, možda uopšte neće ugledati svetlost dana, piše "Independent"...Naime,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.