Posle Džulije Roberts još jedna holivudska zvezda stigla u Beograd! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 31.Jul.2017, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Džulije Roberts još jedna holivudska zvezda stigla u Beograd! (FOTO)

Holivudska glumica Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder nisu jedine zvezde koje borave u srpskoj prestonici.

U Beogradu se trenutno nalazi Demi Mur.

Kako saznaje "Pink", Demi Mur je bila smeštena u istom hotelu gde i porodica Moder-Roberts, ali je, verovatno zbog velikog interesovanja medija, isti ubrzo i napustila.

Ona je pre nekoliko dana sletelela na beogradski Aerodrom Nikola Tesla, a vrlo je moguće i da su i Džulija Roberts, Danijel Moder i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Demi Mur u Beograd stigli zbog poslovnih obaveza.

"Istina je da Demi Mur već nekoliko dana boravi u Beogradu. Ona je u srpsku prestonicu stigla u strogoj tajnosti, a njen dolazak iznenadio je sve, prvenstveno zaposlene na aerodromu kada su je ugledali, a niko je nije očekivao. Ona nipošto nije želela da se sazna za njen dolazak, a nije poznato čak ni gde odseda u Beogradu. Ona je došla u Srbiju zbog obaveza koje ima ovde, ali nije sigurno da li su one privatne ili poslovne prirode", kaže dobro obavešteni izvor za Pink.rs.

Spekuliše se i da su Džulija i Demi pre nekoliko dana prisustvovale jednom slavlju koje je održano na salašu nadomak Novog Sada.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.