Porodični dan uz animirani film ,,Trolovi: Svetska turneja” 4.  oktobra

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 12:52

Porodični dan uz animirani film ,,Trolovi: Svetska turneja” 4. oktobra

Lepe vesti za sve fanove...

Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo na Porodični dan uz film ,,Trolovi: Svetska turneja” u Cineplexx bioskopima, u nedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova.

Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuju sve posetioce. Fantastični animirani muzički hit iz 2016. godine, konačno je dobio svoj još bučniji nastavak. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koja žive u jednoj od šest različitih teritorija i posvećenih jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Ovako će početi mnogo veća i zabavnija trolovska pustolovina.

Najsrećnije mališane očekuje poklon knjiga iz edicije ,,U svetu mašte”, našeg partnera, izdavačke kuće Evrobook, dok će svi mališani pored super uspomena poneti sa sobom i magazin* ,,Zeka”, ,,Bubamara” ili ,,Dečije novine junior”. Druženje nakon duže pauze upotpuniće animatori, sa kojima će naši najmlađi gosti otkriti čaroliju jednog drugačijeg sveta. Još mnogo iznenađenja inspirisanih filmom ,,Trolovi: svetska turneja” očekuje vas u omiljenom Cineplexx bioskopu, a da mame i tate ostanu budni, pobrinuće se Grand kafa koja će deliti uzorke mirisne i ukusne Grand Gold kafe.

Glasove našim šarenim junacima pozajmljuju Ana Štajdohar, Marko Mandić, Iva Stefanović, Branislav Platiša, Milan Živadinović Billy, Slobodan Stefanović, Đurđina Radić Djixx, Nikola Antonović Anton, Marko Marković, i Đorđe Grgurović Grzi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Porodični dan uz animirani film "Trolovi: svetska turneja" 4. oktobra u Cineplexx Promenadi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020

Nastavak avanture koja nas je pre četiri godine očarala konačno je stigao, a mi vas pozivamo na Porodični dan uz film "rolovi: svetska turneja" u bioskopu Cineplexx Promenada, unedelju 4. oktobra od 12 do 17 časova. Pokloni iznenađenja i mnogo zabave na kreativnim radionoicama očekuje vas u omiljenom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.