Porodičan dan u Cineplexx Promenadi uz Kralja lavova (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodičan dan u Cineplexx Promenadi uz Kralja lavova (VIDEO)

Pridružite se Simbinoj družini i uživajte u danu sa porodicom uz film "Kralj lavova” u nedelju, 21. jula od 16 do 19 časova u bioskopu Cineplexx Promenada! Karte su u prodaji!

Zabavite se uz fotografisanje u foto kabini specijalno napravljenoj povodom filma „Kralj lavova“. Vašu fotografiju sa Simbom ćete dobiti odmah, te je možete poneti kao uspomenu sa porodičnog druženja u bioskopu Cineplexx Promenada, a svakog mališanaočekuju poklon magazini za decu "Neven“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i "Mali Neven“.

Diznijev „KRALJ LAVOVA“u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Uživaćemo gledajući Simbu, Mufasu, Nalu, Timbu i Pumbu na velikom platnu u novom animiranom filmu koji se graniči sa stvarnošću.

Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada, svoje kraljevstvo. Na putu obeleženom iskrenim prijateljstvima, ljubavlju, patnjom, izdajom, dramom, ova uzbudljiva priča će i decu i odrasle povesti kroz vrtlog emocija.

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

Trejler filma:

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.