Porodica Majkla Džeksona kritikovala dokumentarni film o umetniku (VIDEO)

Izvor: Beta, 28.Jan.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodica Majkla Džeksona kritikovala dokumentarni film o umetniku (VIDEO)

Porodica Majkla Džeksona ocenila je danas kao "javni linč" reakcije koje su usledile posle prikazivanja dokumentarnog filma "Leaving Neverland", jer su u javnosti ponovo pokrenute optužbe o seksualnom zlostavljanju umetnika.Džeksonova porodica je početkom januara ocenila "skandaloznim i jadnim" film Dena Rida, nazvan po imenu Džeksonovog ranča u Kaliforniji .Ostvarenje je prikazano u petak na festivalu američkog nezavisnog filma Sandens (Sundance) u gradu Park Siti u Juti.Film predstavlja priču o dvojici mladića koji su, kako navode, kad su imali sedam i deset godina, bili na meti seksualnog zlostavljanja čuvenog Majkla Džeksona.Na internetu su se posle projekcije filma pojavili komentari u kojima su neki naveli da više ne veruju u nevinost "kralja popa"."Ne možemo da ćutimo pred ovim javnim linčom, gde lešinari na Tviteru i drugim društvenim mrežama kritikuju Majkla, a nisu ga znali", navela je porodica umetnika koji je 2009. preminuo od prekomerne doze lekova.Dokumentarni film od oko četiri sata, biće na proleće emitovan na televiziji Ejč Bi Ou (HBO). U filmu Vejd Robson (Wade) i Džejms Sejfšak (James Safechuk) navode detalje kako ih Džekson zlostavljao.Džekson je u nekoliko navrata optužen za seksualno zlostavljanje dece. Pre sudjenja 2005, jedno dete od 13 godina je podnelo tužbu protiv njega 1993. godine. Slučaj ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Porodica Majkla Džeksona kritikovala dokumentarni film o "Kralju popa"

Izvor: B92, 29.Jan.2019, 09:10

Porodica Majkla Džeksona ocenila je kao "javni linč" reakcije koje su usledile posle prikazivanja dokumentarnog filma "Leaving Neverland", jer su u javnosti ponovo pokrenute optužbe o seksualnom zlostavljanju umetnika.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.