Popularnog glumca iz Južnog vetra volećete i u ovom filmu VIDEO

Izvor: B92, 07.Avg.2020, 16:17

Popularnog glumca iz "Južnog vetra" volećete i u ovom filmu VIDEO

Bugarski producent i glumac Aleksandar Sano je doživeo veliki uspeh u "Južnom vetru" a srpska publika će ga voleti i u akcionom trileru "Divlji i srećni".

Sano je poznat domaćoj publici po ulozi Kosa u seriji "Balkanska mafija" i po zapaženoj ulozi u popularnoj seriji "Južni vetar".

Glumac je postao popularan među srpskom publikom, a objašnjava da dobija mnoštvo poruka od fanove iz Srbije. Broj poruka i pratilaca mu je naglo porastao na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon smrti njegovog lika u "Južnom vetru".

Film "Divlji i srećni" prikazuje Borjanu i Milu, koje su drugarice iz detinjstva i dve neustrašive devojke sa velikim snovima. Međutim, život im nije bio naklonjen i obe su postale osobe kakve ne žele da budu. Sve se promeni kada se Borjana zaljubi. Zbog novog dečka ona ukrade 30.000 leva iz sefa bogate porodice za koju radi, a to pokreće lavinu nesmotrenih odluka i nepredvidivih poteza.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.