Popularni filmovi iz osamdesetih su bili nezamislivi bez nje: Evo kako danas živi glumica

Izvor: B92, 17.Jul.2023, 22:23

Popularni filmovi iz osamdesetih su bili nezamislivi bez nje: Evo kako danas živi glumica

Elizabet Perkins ostvarila je uloge u nekima od omiljenih filmova svih vremena, no u javnosti je danas jako retko viđamo.

Američka glumica Elizabet Perkins proslavila se uz svog glumačkog kolegu Toma Henksa u jednom od najlegendarnijih filmova 1980-ih "Big" i obezbedila sebi uspešnu karijeru koja je potrajala gotovo četiri decenije.

No 62-godišnja Elizabet danas se u javnosti retko pojavljuje, a paparaci su je nakon dugo vremena uhvatili u ležernom izlasku. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Elizabet je uspešne uloge ostvarila i u filmovima "On kaže, ona kaže", "Porodica Kremenko" i "Čudo u 34. ulici". Kasnije je glumila u pet sezona hit-serije "Trava", a nedavno je imala gostujuću ulogu u hvaljenoj NBC-jevoj drami "To smo mi" glumeći Dženet Malone u nekoliko epizoda šeste sezone i pozajmila je glas u filmu "Spider-Man: Putovanje kroz Spider-svet", koji je izašao pre nekoliko nedelja.

Iza sebe ima jedan neuspeli brak s glumcem Terijem Kinom koji je potrajao od 1984. do 1988. godine, a 2000. godine udala se za snimatelja Džulija Makata i s njim je još uvek.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.