Izvor: Danas, 05.Jan.2024, 01:17

Ponoš: Da li je „inicijativa“ Generalštaba potkrepljena analizom i koliko novca i vremena treba da se uvede obavezni vojni rok

Lider opozicionog pokreta SRCE Zdravko Ponoš i bivši načelnik Generalštava Vojske Srbije podsetio je da je ministar Miloš Vučević obavestio da je Generalštab pokrenuo "inicijativu" da se vrati služenje vojnog roka i postavio mu pitanje da li je ta inicijativa "potkrepljena analizom i pokazateljima".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ponoš o vraćanju vojnog roka: Priznanje režima da Vojska nije ono što bi trebalo da bude

Izvor: Radio 021, 05.Jan.2024

Zdravko Ponoš (SRCE) je "inicijativu" da se vrati služenje vojnog ocenio kao "priznanje režima da nakon 11 godina njihove vladavine, Vojska nije ono što bi trebalo da bude".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.