Izvor: Danas, 25.Sep.2023, 17:32

Poljoprivrednici: Vlada nije ispunila zahteve, večeras odlučujemo šta ćemo preduzeti

Poljoprivrednici sedam udruženja koji su u maju ove godine potpisali sporazum sa Vladom Srbije o ispunjenju zahteva za oporavak agrara, večeras će na zajedničkom sastanku doneti odluku o načinu iskazivanja nezadovoljstva zbog toga što su samo delimično ispunjeni, izjavio je predsednik Saveza udruženja poljoprivrednika Banata Dragan Kleut.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Nadam se da nećemo morati opet da protestujemo na ulici“: Poljoprivrednici traže sastanak sa ministarkom Tanasković

Izvor: Danas, 26.Sep.2023, 13:24

Poljoprivrednici sedam udruženja, koji su potpisali sporazum sa Vladom Srbije o ispunjenju zahteva koji se najvećim delom odnose na subvencije i regulisanje tržišta, zatražiće sastanak sa ministarkom poljoprivrede Jelenom Tanasković jer su nezadovoljni njihovim ispunjenjem, rekao je predsednik...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.