Policija: Prve večeri na Egzitu uhapšeno 11 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jul.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija: Prve večeri na Egzitu uhapšeno 11 osoba

NOVI SAD -

Prve večeri Muzičkog festivala Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi se okupilo oko 27.000 posetilaca, ali je policija uhapsila 11 osoba, od kojih su 10 strani državljani, saopštila je danas novosadska policija.

Kako se navodi u saopštenju policije, prve večeri festivala nije bilo masovnijeg narušavanja javnog reda i mira.

Uhapšeni su privedeni zbog posedovanja droge i predati su istražnom sudiji.

U krugu Tvrđave, van prostora na kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se održava Egzit, jednom mladiću iz Šangaja naneta je nožem teška telesna povreda, a u samom gradu evidentirana su dva razbojništva, u kojima su dvojici stranaca ukradeni novac i kreditne kartice.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju tih krivičnih dela i apeluje na sve da svojim ponašanjem potvrde reputaciju Egzita kao bezbedne manifestacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.