Pol Makartni komponuje muziku za balet

Izvor: Beta, 17.Jun.2010, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Makartni komponuje muziku za balet

LONDON, 17. juna 2010. (Beta) - Bivši "Bitls" Pol Makartni saopštio je da komponuje muziku za balet, preneo je u četvrtak Bi-Bi-Si njuz.

"Zainteresovan sam da radim nešto što do sada nisam", rekao je muzičar. "Ponuda se pojavila a ja volim da pišem muziku i pristao sam. Prihvatam ponude i pre nego što dobro razmislim o njima."

Makartni je rekao da još nije dobio rok do kojeg treba da završi muziku i naveo da ne zna o kakvom se baletu radi. "Za sada ne znam mnogo detalja. Samo pišem muziku za taj balet", rekao je on.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pol Makartni piše muziku za balet

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Jun.2010

Proslavljeni britanski muzičar Pol Makartni izjavio je da je dobio ponudu da napiše muziku za balet. "Želim da radim stvari koje dosad nisam radio", kazao je bivši Bitls, dodajući da je veoma "uzbudjen" ovim projektom.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.