Izvor: Danas, 26.Okt.2021, 10:55

Pokret za preokret: Vlast odložila popis stanovništva iz političkih razloga jer se plaši rezultata

Pokret za preokret saopštio je danas da je, imajući u vidu činjenicu da ne postoje bilo kakva ograničenja ili suspenzija drugih aktivnosti građana, popis stanovništva koji je trebao da bude održan ovog meseca, ali je izmenama zakona u aprilu pomeren za godinu dana, "očito odložen iz političkih razloga".

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pokret za preokret: Vlast odložila popis stanovništva iz političkih razloga jer se plaši ...

Izvor: Beta, 26.Okt.2021

Pokret za preokret saopštio je danas da je, imajući u vidu činjenicu da ne postoje bilo kakva ograničenja ili suspenzija drugih aktivnosti gradjana, popis stanovništva koji je trebao da bude održan ovog meseca, ali je izmenama zakona u aprilu pomeren za godinu dana, "očito odložen iz političkih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.