Poklonio tati džip za Božić: Imao je težak život i uprkos tome je ostao skroman

Izvor: B92, 31.Dec.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklonio tati džip za Božić: "Imao je težak život i uprkos tome je ostao skroman"

Rvač i glumac Dvejn Džonson je još jednom pokazao koliko srce ima!

Četrdesetčetvorogodišnji Dvejn Džonson poklonio je tati za Božić džip!

“Imao je težak život. Osećao sam se baš dobro zbog ovog poklona. Moj tata je skroman. Uvek je bio i nikada mi nije previše tražio bez obzira na to koliko imam novca“, rekao je dodajući da je njegov deda preminuo kada je njegov tata Roki imao samo 13 godina.

Dvejn je ispričao kako je njegov tata već >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 13 godina morao da se bori sam za sebe.

“Tog Božića tatina mama je dovela novog dečka na večeru. Napio se i pravio je scene. Moj tata je izašao napolje, uzeo je lopatu, povukao liniju u snegu i rekao mu da će ga ubiti ako pređe tu liniju. Pijanac je to uradio, a tata ga je udario iz sve snage“, kaže i dodaje da je brzo došla policija.

“Rekli su mojoj mami da će njen dečko snositi posledice jer evidentno hoće da joj ubije sina i jedan od njih dvojice mora da ide. Pred celom familijom moja baka je pogledala tatu i rekla mu da ide. Imao je 13 godina i bio je beskućnik“

Dvejn kaže da se divi svom tati zato što je uprkos svemu uspeo u životu i ostao skroman, zato je želeo da mu priušti nezaboravan božićni poklon.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.