Pogledajte novi spot grupe Negative

Izvor: Kontra magazin, 22.Maj.2012, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot grupe Negative

Neposredno pred koncert koji će, pod pokroviteljstvom "Bavarije", održati 26. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra, grupa Negative snimila je novi spot za numeru "Iznenadi me". - Napravili smo dnevni i noćni party sa fanovima sa FB stranice. U dvorištu jedne kuće u Beogradu snimili smo sjajnu atmosferu i druženje ljudi koji su se okupili oko jedne stvari koju veoma vole a to je Negative. Dok je trajalo sjajno druženje uz roštilj i sviranje oko nas se kretala ekipa koja snima... Sve ostalo može da se vidi na spotu – opisuju članovi benda atmosferu na snimanju. Kao predgrupe na koncertu grupe Negative 26. maja u Bašt SKC-a nastupaju sastavi Flip Out i Fandango. Ulaznice za koncert prodaju se po ceni od 800 dinara na blagajni SKC-a, u Felix Shopu u Sremskoj i preko Card Servisa. Flip Out je hip-hop/r'n'r bend, sa čvrstim zvukom i emotivnim pričama. Njihove pesme govore o ljubavi i mržnji, o razumevanju i konfuziji, u stilu karakterističnom za novobeogradske blokove. Fandango je nastao u maju 2010. godine kao rok cover bend koji čine isključivo devojke. Vremenom, okreću se autorskoj muzici i njihove pesme nailaze na dobar odjek. 2011. devojke učestvuju na banjalučkom Demofestu, a krajem iste godine osvajaju drugo mesto na Beogradskom autorskom rok festivalu. Bend vežba i stvara u Beogradu, a putuje i svira svuda po regionu.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Negativ” napravio žurku sa fanovima!

Izvor: Svet, 22.Maj.2012

Grupa 'Negativ' snimila je spot za numeru 'Iznenadi me', a za tu priliku su napravili žurku sa fanovima sa društvene mreže Fejsbuk. Druženje članova benda sa obožavaocima moći ćete da vidite u novom spotu, koji je snimljen neposredno pred njihov koncert 26. maja u bašti Studentskog kulturnog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.