Pogledajte novi spot benda No Doubt

Izvor: Kontra magazin, 25.Sep.2012, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte novi spot benda No Doubt

No Doubt su danas objavili novi spot. Radi se o spotu za pesmu Push And Shove kako ujedno glasi i naziv novog albuma benda. Spot je sniman u New Yorku a režirala ga je Sophie Muller koja je za bend režirala spotove Settle Down , Don't Speak , Underneath It All , Sunday Morning i Simple Kind of Life . Album Push And Shove je u prodaji od danas, 25. septembra.

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neil Young piše memoare, novi spot, uskoro novi album

Izvor: Popboks, 26.Sep.2012, 12:13

Neil Young je juče (25. septembar) na Twitteru najavio da će na ovoj društvenoj mreži odgovarati na pitanja obožavalaca koja se tiču novog, drugog ovogodišnjeg albuma Psychedelic Pill (biće objavljen u oktobru). Takođe je postavio i link ka novom spotu za pesmu Walk Like a Giant

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.