Izvor: Danas, 07.Jul.2023, 14:04

Podignut optužni predlog protiv policajke iz Valjeva, tužilaštvo traži uslovnu kaznu

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podnelo je danas Višem sudu u Beogradu optužni predlog protiv policijske službenice u Policijskoj upravi u Valjevu Katarine P. (41), zbog sumnje da je izvršila krivično delo iz člana 98. Zakona o tajnosti podataka, jer je neovlašćenom licu dostavila dokumenta koji su joj povereni i predstavljaju tajne podatke sa oznakom tajnosti “poverljivo” iz pomenutog zakona, saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VJT traži uslovnu kaznu od sedam meseci zatvora na dve godine za Katarinu Petrović

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jul.2023

Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podnelo je danas Višem sudu u Beogradu optužni predlog protiv policijske službenice u Policijskoj upravi u Valjevu Katarine Petrović, zbog sumnje da je izvršila krivično delo iz člana 98. Zakona o tajnosti podataka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.