Izvor: SEEcult.org, 01.Apr.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podelite sećanje na ex-YU

Muzej istorije Jugoslaije (MIJ) poziva sve da podele svoje sećanje na život u bivšoj Jugoslaviji, odnosno doniraju ili dopuste fotografisanje nekih od svojih uspomena na nekadašnju zajedničku državu. “Budite kustos sopstvenog nasleđa i podelite sa nama priču o predmetu koji smatrate važnim za istoriju Jugoslavije”, poručio je MIJ, pozivajući posetioce na susret 6. aprila u 13 časova.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Jugonostalgičari u subotu u Muzeju 25. maj

Izvor: Blic, 01.Apr.2013

Program pod nazivom “Moja Jugoslavija: podelite svoje sećanje na život u Jugoslaviji” biće održan u subotu, 6. aprila, od 13 sati u Muzeju 25. maj. Posetioci su pozvani da ponesu predmet koji smatraju važnim za istoriju Jugoslavije, podele priču o njemu i iskustvo života u nekoj od Jugoslavija....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.