Počinju direktni operski i baletski prenosi u Sinepleksu

Izvor: Beta, 25.Sep.2014, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju direktni operski i baletski prenosi u Sinepleksu

BEOGRAD, 25. septembra 2014. (Beta) - Nova sezona emitovanja operskih i baletskih predstava Metropoliten opere i Boljšoj teatra u bioskopu Sinepleks u Ušće šoping centru biće otvorena 11. oktobra u 18.55 sati direktnim prenosom opere Magbet u kojoj nastupa i bariton Željko Lučić.

Regionalni direktor marketinga bioskopa Sinepleks Marko Čkonjević rekao je da će u novoj sezoni direktnih prenosa matine predstava njujorške Metropoliten opere na programu biti 10 odabranih operskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << komada i sedam baleta moskovskog Boljšoj teatra.

Prema njegovim rečima u prethodnoj sezoni direktne prenose u bioskopu Sinepleks u Ušću pratilo je više od 2.700 gledalaca, dok je prve godine operske predstave gledalo 1.634 posetilaca, a baletske oko 740.

"Pravi program uvek ima publiku i publika je spremna da za to da novac", rekao je Čkonjević i dodao da je cena ulaznica u Sinepleksu najjeftinija od 65 zemalja i više od 2.000 bioskopskih dvorana u kojima su organizovani direktni prenosi operskih i baletskih prestava.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Treća sezona prenosa opera i baleta u "Sinepleksu"

Izvor: Press, 25.Sep.2014

Prenosi operskih i baletskih predstava iz Metropolitena i Boljšoj teatra uživo na velikom platnu vraćaju se idućeg meseca u Beograd, treću godinu zaredom, a prvi put u novom bioskopu "Sinepleks" na Ušću, rečeno je danas na konferenciji za novinare u tom multipleksu. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.