Izvor: SEEcult.org, 20.Okt.2011, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju Perforacije

Festival Perforacije predstavlja od 20. do 29. oktobra 25 produkcija iz Hrvatske i regiona u oblasti pozorišta, savremenog plesa i performansa, a kao i prošle godine, i ove je organizovan u tri grada - Rijeci, Zagrebu i Dubrovniku. Budući da je ekologija jedan od glavnih fokusa Perforacija, ove godine joj je posvećeno i samo otvaranje festivala, pa Perforacije tako počinju u Rijeci premijerom hrvatsko-brazilske koprodukcije plesne predstave “Nafta ili matrica znanja”, u koreografiji mladih Brazilaca Ane Catarine Vieire i Angela Madureira u saradnji sa šest hrvatskih plesača.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Počinju Borini pozorišni dani

Izvor: Beta, 21.Okt.2011, 12:26

VRANJE, 21. oktobra 2011. (Beta) - Tradicionalni festival "Borini pozorišni dani" koji se ove godine po 31. put održava u Vranju, otvoriće u petak uveče predstava Zvezdara teatra "Život u tesnim cipelama" Dušana Kovačevića...Tokom trajanja festivala od 21. do 26. oktobra u pozorištu "Bora Stanković"...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.