Počinje Beogradska nedelja dizajna

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2010, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Beogradska nedelja dizajna

Ovogodišnja, jubilarna 5. Beogradska nedelja dizajna (BDW) biće svečano otvorena u Galeriji Narodne banke Srbije modnom revijom domaćih dizajnera i dokumentarnim filmom Miodraga Ilića o prošlogodišnjoj manifestaciji.

Ovogodišnji BDW, koji će trajati do 5. juna, biće sastavljen iz nekoliko programskih celina, od kojih je najznačajnija i najvažnija trodnevna kreativna i biznis-edukativna konferencija "Pamet na kvadrat" (Smart2) koja će biti održana u Ateljeu 212. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Predavači Konferencije će biti svetska imena iz sveta dizajna koji dolaze iz Danske, Španije, Švedske, Nemačke, Italije, Turske, Izraela, Holandije, Austrije, Velike Britanije, Slovenije...

U okviru programa "Dizajn leb" (Design Lab), danas, 1. i 2. juna biće organizovano nekoliko besplatnih radionica, namenjenih posetiocima različitih interesovanja i profila. BDW organizuje promociju automobila "smart fortu" (smart fortwo), koji na najpametniji način rešava problem parkiranja u gradu, kao i izložbu sa konkursa "Oživi plastiku", organizovanog u saradnji sa bankom Inteza.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.