Počeo jesenji upis u Studio Centar

Izvor: GledajNapred, 04.Sep.2011, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo jesenji upis u Studio Centar

"Studio" - Centar za kulturnu edukaciju (Timočka 9, Crveni krst) raspisao je konkurs za upis novih polaznika.

Od ove jeseni u ponudi je, pored pozorišnog studija (uzrast od sedam do 18 godina), horski studio (12-18 godina), kreativna radionica (6-12 godina), studio dizajna (13-17 godina), gitare (11-17 godina) i studio klavira i klavijatura (11-17 godina). Prijave za sve audicije, kao i za upis u grupe za koje se ne polaže audicija vrše se putem telefona (2416-698), e-maila (studiocentar@gmail.com), >> Pročitaj celu vest na sajtu GledajNapred << sajta studiocentar.com ili lično u prostorijama Studio Centra id 12.00 do 18.00.

"Studio" je osnovan 2006. sa ciljem da deci i mladima omogući proširivanje vidika i interesovanja, da podstakne razvijanje njihovih talenata, kao i da im pruži neophodno kulturno obrazovanje.

Program rada zasniva se na vežbama i zadacima koji podstiču dečiju maštu, omogućavaju kreativno razmišljanje i izražavanje i razvijaju radne navike kod svakog polaznika. U prvih pet godina rada Studio Centar je stekao veliki broj polaznika i zajedno sa njima realizovao jedanaest pozorišnih predstava od kojih su najpoznatije "Mi deca sa stanice Zoo", "21-12-2012" i "Tajni dnevnik Adrijana Mola". (Dan u Beogradu)

Nastavak na GledajNapred...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GledajNapred. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GledajNapred. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.