Izvor: SEEcult.org, 19.Jul.2012, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo 6. Kratkofil Plus

Plesnim performasom banjalučkog Nevid teatra na Letnjoj pozornici tvrđave Kastel, 18. jula počeo je šesti Međunarodni filmski festival Kratkofil Plus koji će do 22. jula prikazati šezdezetak filmova u konkurenciji za nagrade, uz revijalni program. Nakon prvog bloka takmičarskog programa, publika je u revijalnom imala proliku da vidi film “Dečak s biciklom” braće Darden koji su u Kanu prošle godine dobili Specijalnu nagradu žirija, a potom i nagradu Evropske filmske akademije za najbolji scenario.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjaluka: Otvoren 6. Međunarodni filmski festival "Kratkofil"

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Jul.2012

Zanimljivim performansom, prvim blokom tamičarskog programa i prikazivanjem filma „Dječak s biciklom" na tvrđavi Kastel otvoren je "Kratkofil". Nekoliko stotina Banjalučana posjetilo je prvo veče ovogodišnjeg festivala kratkog filma "Kratkofil". Prethodno otvaranju, u Domu omladine održana...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.