Počela prodaja karata za Trenchtown

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za Trenchtown

Juče, 16. marta, počela je online prodaja ulaznica za 12. regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu nedaleko od Palića.

Ulaznice se mogu kupiti preko sajta Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 820 dinara za pojedinačne (jednodnevne) ulaznice i 1.980 dinara za komplet karata za sve dane Festivala.

Princip kupovine karata je sledeći: nakon logovanja, kupac bira tip karte (pojedinačna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili komplet) i broj karata koliko želi da kupi, zatim popunjava lične podatke i nakon što potvrdi kupovinu na mejl, dobija uplatnicu sa svim podacima o kupovini.

Nakon što kupac uplati novac, stići će mu mejl vaučer sa ličnim podacima i serijskim brojem. Ulaznice se uz posedovanje vaučera podižu na samom ulazu u festivalski prostor od 30. aprila. Kupci kompleta karata pomoću serijskog broja na vaučeru moći će da rezervišu besplatan boravak u kampu.

Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org.

Fizička prodaja ulaznica počinje 2. aprila, a uskoro će biti poznata i prodajna mesta. Do sada su učešće na Trenchtown festivalu potvrdili: Jinx, Eva Braun i bugarski reggae sastav Roots Rocket. Uskoro više informacija o ostalim izvođačima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.