Počela prodaja karata za Džajlsa

Izvor: B92, 08.Jun.2012, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prodaja karata za Džajlsa

Jedan od najslavnijih disk džokeja na svetu, "arbitar stila" ne samo u muzici, proslaviće svoj jubilarni deseti nastup u Beogradu i pokretanje nove ekskluzivne emisije na Radiju BBC 6 velikim nastupom na otvorenom, 22. juna u bašti Sava centra.

Ograničen broj karata je u pretprodaji po ceni od 790 dinara i može se nabaviti na prodajnim mestima: Gigstix, Evetim, Blagajna Doma omladine Beograda.

Pojačan pažljivo odabranom selekcijom najboljih domaćih party-makera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već legendarnim DJ Brkom i novom velikom nadom DJ Grasshoperom, Gilles Peterson će nam posle manje pauze ponovo predstaviti svoj jedinstven plesni muzički svet, kog beogradska publika već godinama obožava. Njegova visoko kvalitetna mešavina housea, soula, jazza, funka, rhythm & bluesa, protiče uvek u brzom ritmu i uz neodoljivo šarmantne najave i odjave, kroz koje Gilles pravi atmosferu, zabavlja, ali i edukuje publiku, baš kao što se to nekad radilo u diskotekama.

Gilles Peterson i njegovo jedistveno muzičko stvaralaštvo očarali su svet odavno posredstvom emisije "Worldwide" koja se prenosi širom sveta. Uz nju, njegova nova, tročasovna autorska emisija subotom na BBC 6, koja je počela da se emituje u aprilu ove godine, ponovo pokazuje njegovu neverovatno sposobnost da otkriva i predviđa nove trendove u plesnoj muzici, da upoznaje ljude sa autorima, muzičarima i producentima koji stoje iza nje, kao i da nam neprestano otkriva zaboravljene klasike i izgubljene bisere muzičke kulture. Njegova mala, ali značajna izdavačka kuća Brownswood deo je istog plana, kao i festivali koje organizuje pozivajući umetnike predstavljene u emisijama - prvi se dešava na francuskoj rivijeri, a drugi na Dalekom istoku. Saradnje, miksevi, kompilacije, dokumentarni filmovi o savremenim scenama Brazila i Kube, obeležile su par poslednjih godina njegovog rada.

Redovni nastupi u Beogradu već su deo gradskog hodočašća za sve koji istinski vole clubbing u njegovoj najplemenitijoj formi!

DJ GILLES PETERSON

22. JUN, PETAK OD 22h

BAŠTA SAVA CENTRA

Podrška:

22 - 24 DJ Grasshoper

00 - 01.30 DJ Brka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U prodaji ulaznice za Gillesa Petersona po promotivnoj ceni

Izvor: Popboks, 08.Jun.2012

Poznati DJ Gilles Peterson održaće 22. juna u bašti Sava centra svoj deseti beogradski nastup, ujedno i proslaviti pokretanje nove emisije na Radiju BBC 6, a ograničen broj karata u pretprodaji po ceni od 790 dinara može se nabaviti na blagajni Doma omladine Beograda i preko servisa Gigstix i Eventim...

Nastavak na Popboks...

Počela prodaja ulaznica za koncert Džajlsa Petersona

Izvor: Blic, 08.Jun.2012

Jedan od najslavnijih disk džokeja u svetu Džajls Peterson održaće svoj 10. koncert u Beogradu, 22. juna u bašti Sava centra, a ograničen broj ulaznica je u pretprodaji po ceni od 790 dinara, saopštio je danas organizator Dom omladine Beograd...Ovim nastupom, kako je navedeno, proslaviće i pokretanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.