Po prvi put u istoriji: Snima se SERIJA PO PESMI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po prvi put u istoriji: Snima se SERIJA PO PESMI! (VIDEO)

Obećava!

Da li se sećate pesme "Hey there Delilah" grupe "Plain White T's"?

"Holivud riporter" prenosi da će po toj pesmi biti snimljena TV serija!

Pevač benda potvrdio je ovu neobičnu vest, i rekao da se raduje projektu.

- Objavili smo ovu pesmu 2006, pre više od decenije, a ljudi nas i dalje pitaju za nju. Drago mi je što je ostavila trag na sceni, što su se slušaoci sa njom "povezali" i što će je sada doživeti na novi način - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pevač Tom Higenson.

Serija će biti "romantična komedija", i bend će je delom i producirati, dok još uvek nije objavljeno ko će tumačiti uloge.

Tekst pesme pratio je mladi par koji ima vezu na daljinu, i dok je ona tužna zbog "hiljada milja" koje ih razdvajaju, on je teši i obećava joj da će jednog dana "ovom gitarom plaćati račune" i neće više nikada morati da brine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.