Plato na Slaviji postaje bioskop na otvorenom u toku praznika VIDEO

Izvor: B92, 26.Dec.2018, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plato na Slaviji postaje bioskop na otvorenom u toku praznika VIDEO

Plato na Slaviji uskoro postaje pravi zimski bioskop na otvorenom. Na ovom mestu u okviru akcije "Beogradska zima" biće emitovani filmovi 29, 30. i 31. januara. Oni koji se opredele za miran doček, moći će u novogodišnjoj noći da gledaju filmove "Boemska rapsodija" i "Južni vetar".

"Boemska rapsodija" biće emitovana 31. januara u 22 časa, a sat nakon ponoći biće prikazan "Južni vetar".

Svi sadržaji u okviru ove akcije su besplatni, a za posetioce će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pripremljni topli čajevi i ćebad, kaže Damir Handanović, direktor CEBEF-a.

On poziva sve da uživaju u okviru aktivnosti "Beogradske zime", kao i u nedavno otvorenom klizalištu na Trgu Nikole Pašića.

U videu u nastavku pogledajte gde će tačno biti pozicioniran zimski bioskop i kako je planirano da izgleda.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novogodišnji Open Air Cinema na Slaviji

Izvor: DANuBeogradu.rs, 26.Dec.2018

Beogradska zima 2018-2019. biće ulepšana i besplatnim novogodišnjim programom „Open Air Cinema“ na Slaviji u organizaciji CEBEF-a. Na platou trga Slavija za novogodišnje praznike biće organizovane projekcije igranih i dokumentarnih filmova na otvorenom. Projekcije počinju od 30. decembra u...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.