Izvor: Blic, 20.Avg.2023, 16:00

Pišem iz ličnih razloga, finansijski svakako nisu JER OD TOGA ‘LEBA NEMA: Mirjana Novaković zatvorila književni program festivala Grad teatar

Književni program 37. festivala Grad teatar završen je sinoć na Trgu pjesnika u Budvi gostovanjem Mirjane Novaković koja je govorila o svom romanu “Mir i mir” koji je u bio najužem izboru za NIN-ovu nagradu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"GALEB" NA SCENI IZMEĐU CRKAVA: "S jedne strane treba da bude smešno zašto to radimo sebi, ali bude kasno kada to proizvede veliki tragediju"

Izvor: Blic, 21.Avg.2023, 12:10

Igranjem predstave “Galeb” Narodnog pozorišta iz Sombora sinoć je na sceni između crkava u Budvi nastavljen dramski program 37. festivala Grad teatar.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.