Pijani smo bili bolji -  knjiga Mileta Isakova (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2021, 12:52

"Pijani smo bili bolji" - knjiga Mileta Isakova (AUDIO)

To je knjiga koja, po rečima autora Mileta Isakova, mora biti napisana kada čovek dođe u godine u koje mu se nije ni dolazilo a uz to ima za prijatelje velika imena naše kulture, književnosti, umetnosti i politike.

Na veoma posećenoj promociji su govorili Miletove kolege novinari, Stanko Crnobrnja i Đorđe Randelj.

"On je bio i Jugoslovenski intelektualac" rekao je Crnobrnja i dodao da njemu nije bilo ništa teško da sazna, vidi, upozna, dodirne, što je rezultiralo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << širokom lepezom ličnosti sa kojima je Mile komunicirao.

Po rečima poznatog kolege i teoreteičara medija i režisera Crnobrnje, on je kao rasan novinar umeo da se približi ljudima i sazna ono što je u njima najbitnije a pri čemu to nikad nije zloupotrebio.

"Bio je radikalan u onom pozitivnom smislu reči za ono a pogotovo za ovo vreme ali i humanista".

Autor knjige o svom delu je rekao sledeće:

"Ovo je knjiga koje je nastala pod uticajem dva naslova koja su mi se urezala: jedan je Krležin, "Moj obračun sa njima" a drugi je Mihizova "Autobiografija o drugima".

Moja knjiga je nešto između,ona je moj obračun sa mojom autobiografijom odnosno sa samim sobom. Da sebe bolje razumem, svoje greške da proučim, radi nekog budućeg mira" zaključio je vrsan novinar, političar, naš savremenik i autor ovog trećeg naslova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.