Pepeljuga postaje hladnokrvni ubica: Stiže krvava horor obrada omiljenog dečjeg crtanog filma

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 16:51

Pepeljuga postaje hladnokrvni ubica: Stiže krvava horor obrada omiljenog dečjeg crtanog filma

Krajem ove godine na filmskim platnima trebalo bi da se pojavi krvava verzija jedne od najpopularnijih svetskih bajki.

Pepeljuga postaje hladnokrvni ubica.

ChampDog Films, pored bizarnog horor filma Vinnie The Pooh, sada radi na jezivoj priči o Pepeljugi. Rediteljka Luiza Voren je navodno bila oduševljena uključivanjem jezivih detalja, kao što su Pepeljugine zle polusestre koje odsecaju svoja stopala da bi stale u staklenu cipelu, a kasnije im ptice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iskopaju oči.

"Ovo će biti jedinstvena priča o Pepeljugi koju svi volimo. Biće nekih zaista užasnih ubistava koja će ona počiniti", rekao je Voren.

Pepeljugina kletva bi trebalo da bude objavljena u oktobru, a glavne uloge tumače Keli Rajan Sanson, Danijel Skot i Krisi Vuna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.